Janine is geboren en getogen Zeeuwse en bracht haar jeugd voor het belangrijkste deel door op het eiland Tholen en in het mooie en monumentale Middelburg. Na de afronding van haar opleiding tot leerkracht in Middelburg verhuisde Janine naar Utrecht om verder te studeren. Tijdens deze studie aan de Universiteit Utrecht ontmoette zij Christiaan, geboren en getogen “Randstedeling” die opgroeide in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Onze relatie groeide uit tot een huwelijk en een gezin met twee mooie dochters.

De Zeeuwse wortels van Janine maken dat we regelmatig in Zeeland verblijven waaruit de liefde voor het pure en rustige Zeeland is ontstaan.

De vele bezoeken aan het strand en de directe omgeving deden ons steeds vaker dromen van een eigen plekje.  In de zomer van 2013 werd deze droom werkelijkheid en deed zich de mogelijkheid voor een chalet te plaatsen op een camping op het mooie en zonrijke Schouwen Duiveland.

De zee en het bos op wandelafstand en de pittoreske zeeuwse dorpjes Haamstede en Renesse in de directe nabijheid. Met een knipoog naar het zeeuwse festival Concert at Sea (CAS) op de Brouwersdam wat we elk jaar bezoeken, noemden we ons chalet Chalet at Sea !

BESCHIKBAARHEID

Chalet at Sea is van maart t/m oktober te huur voor weekenden, tussendoor vakanties of een langer verblijf in de zomervakantie. Om te zien of ons chalet in de gewenste periode nog beschikbaar is kun je de kalender raadplegen.

DE OMGEVING

Ons chalet ligt op het mooie, rustige en gezellige eiland Schouwen Duiveland. Rust en ruimte beleef je nergens in Nederland zoals hier, ‘de Kroon Op Zeeland’. Eindeloze stranden grenzend aan het grootste bos en natuurreservaat van Zeeland. Schouwen Duiveland biedt meer!